Klacht: Gratis 1 jaar verlengen, en daarna incassobureau aan je broek

op 11 september 2018 over HelloLaw in de categorie Juridisch

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar mijn abonnement opgezegd bij HelloLaw (Jurofoon). De medewerkster vroeg of ik een jaar gratis wilde verlengen. Ik heb gevraagd of dat niet automatisch verlengd wordt. Nee was het antwoord. Nu ineens een incassobureau met een vordering. Heb gebeld en gemaild, en ook gevraagd of ze willen stoppen met dreigen via incasso. Kan niet zeggen ze. Maar het is in opdracht van HellowLaw toch? Ik heb nooit meer correspondentie ontvangen afgelopen jaar, geen info over het gratis lidmaatschap of een eventuele verlenging, geen factuur, geen herinnering, geen aanmaning, alleen een zn. 14-dagen brief, TEGELIJK met de incasso.

Gewenste Oplossing:

Ophouden met dreigen, ophouden met onjuise facturen sturen, mij VOLLEDIG uit het systeem halen en mij NOOIT meer benaderen. Excuses hoef ik niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HelloLaw

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HelloLaw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabloos