Klacht: Grasveldje achter mijn huis

op 20 mei 2016 over Gemeente Enschede in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon aan de Wiggerlanden,maar mijn tuin en stoep grenzen aan de Vrielinklanden.Deze winter zijn er allerlei bouwautos ,bergen zand meters hoog hier gestort en heeft het er een aantal weken gelegen.Resultaat het ziet er niet meer uit.De stoep achter mijn huis staat bij regen helemaal onder de plassen en ik kan niet met droge voeten erover lopen,en ook dat grasveld ziet er niet uit.Kan hier eens naar gekeken worden?
Met Vr. Gr.Hanneke Feijer

Gewenste Oplossing:

ALS het er weer netjes uitziet,en ik denk dat die stoep opnieuw bestraat moet worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente Enschede

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente Enschede nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.feijer