Klacht: gps horloge besteld niets ontvangen

op 17 december 2017 over Girlsoutfit.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een horloge besteld. zou 25 werkdagen duren. niets ontvangen. mail gestuurd met dr vraag wanneer hij komt. mail terug gekregen dat het druk was en de site is uit de lucht. paar dagen later een mail ontvangen (30 okt) dat het 25 werkdagen zou duren. tot nu toe nog niets ontvangen.

Gewenste Oplossing:

als het horloge geleverd is of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Girlsoutfit.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Girlsoutfit.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vivaan