Klacht: gouw in hoorn

op 18 mei 2016 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik woon op Gouw 17 e in Hoorn nh. Ik krijg post van Gouw 9A en Gouw 7. Ik gooi het in de bus waar het thuis hoort maar doet iedereen dat??? Ik heb examen gedaan 22 april maar heb mijn diploma nog steeds niet binnen. Is dit ook door jullie bezorgt?. Ik ga twijfelen omdat ik regelmatig verkeerd bezorgde post binnenkrijg!! Ik woon op Gouw 17E!!! Hoor graag van u.

Gewenste Oplossing:

Als alles op het juiste adres bezorgt wordt!! Dus kijk ook naar de toevoeging! Gouw heeft meerdere nummers maar mijn adres is Gouw 17E! dus niet 9 of 7. Als hier goed naar gekeken wordt is probleem opgelost toch?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sandd over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sandd

Heeft op 18 mei 2016 om 11:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door MariellV@hotmail.nl