Klacht: Gordon in holland got talent

op 28 april 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu naar de eerste aflevering van Holland got talent gekeken. Ik erger me ontzetten aan het gedrag van Gordon. Vooral de opmer ingenomen naar mannelijke kandidaten. Echt heel zoel zo seksistisch getint. Ik heb niets teen homoseksualiteit maar dit gaat te ver. Echt zielig. Reden voor mij om niet te kijken. …

Gewenste Oplossing:

Als Gordon zich een beetje gedraad. ...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petraf01