Klacht: Gluten in de Monatoetjes

op 03 juli 2017 over Campina in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij gebruiken al jaren Zondags Mona toetjes ,nu heeft mijn vrouw al enkele jaren gluten allergie nu waren er enkele toetjes die zij wel mag , nu hebben jullie zonder daar op te wijzen de ingrediënten veranderd .Ik moet elk recept lezen als ik boodschappen doe , maar als je een artikel hebt dat je al enkele jaren gebruikt dan lees je het recept niet meer .Met het gevolg dat mijn vrouw ziek is van de tarwe die er dan plots inzitten graag bij verandering van ingrediënten zichtbaar aangeven .Dhr P van Dooren

Gewenste Oplossing:

Als er duidelijk aangegeven op de verpakking dat de ingrediënten zijn veranderd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Campina

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Campina nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Piet van Dooren