Klacht: Glasplaat van tafeltjes gebroken aan

op 15 mei 2020 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi Ik heb 11 mei mijn bestelling ontvangen,lounge set met tafel voor in de tuin, echter bij tafel uitpakken ,glasplaat is helemaal gesloopt. Ik heb alleen boven kant van doos opengemaakt dus ik weet het niet in welke staat is te tafel zelf. Gelijk email gestuurd maar geen aantwoord tot nu toe. Ik heb gebeld maar ik wachttwachtenden 30 min in de lijn, en het is Belgisch nummer. Kunnen jullie helpen?

Gewenste Oplossing:

Nieuwe tafel met nieuwe glasplaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Magda2162