Klacht: Glas in potje!!!

op 29 juni 2017 over Nutricia in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond gaf ik mijn dochter een potje spinazi15+, zie foto tot mijn grote verbazing had ik ineens een glassplinter op haar lepel, godzijdank zag ik het!!! Dit had wel heel anders af kunnen lopen als dit in haar lichaam terecht was gekomen!!!!

Gewenste Oplossing:

Vergoeding + controle op de andere potjes!! Dit risico kun je niet nemen bij kinderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Nutricia over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Nutricia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Nutricia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Nutricia

Heeft op 29 juni 2017 om 12:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Mw gesproken. Mw heeft deze klacht ook rechtreeks bij Nutricia gemeld.
We gaan het produkt onderzoeken en koppelen de uitslag aan haar terug.
We sturen in de tussentijd een passende vergoeding. Mw is tevreden over de klachtenprocedure en wacht de uitslag van onderzoek af. Gelukkig heeft mw stukje en potje bewaard zodat we een onderzoek kunnen starten.

Heeft op 10 juli 2017 om 15:37 geantwoord

Ik zou een gepaste vergoeding krijgen werd me voor de telefoon verteld, tot op heden niks gekregen .. Inmiddels is het 1,5 week geleden en heb ik niets weer gehoord.. Ik vind dit schandalig slecht !!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Nic2