Klacht: Gezakt Auto praktijk

op 16 juli 2012 over CBR in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vannochtend ben ik gezakt voor het praktijk examen welke ik als onterecht acht:
Alle controle punten waren goed:
– Beheersen van de auto
– Overzicht / kijken
– Gevaarherkenning
– Het nieuwe rijden

Waarop ben ik dan gezakt? Op de doorstroming.

Toelichting van de situatie:
In z’n 3 zetten voor de bocht in een uitvoegstrook en hierin laten staan voor het voorsorteren naar het stoplicht dan in z’n 2 zetten voor de bocht (van het stoplicht). Hierdoor zou ik het verkeer gehinderd hebben wat niet eens achter mij zat. De doorstroming zou hierdoor niet goed zijn geweest. Maar voor die 100m ga je niet eerst weer naar z’n 4 dan naar 3 en dan naar zijn 2. Dit noemt men het nieuwe “rijden” maar ze keuren het ondertussen af bij het CBR.

Ook was het gasloslaten niet goed voor onoverzichtelijke zijwegen. Hier moest ik gewoon 50 blijven rijden…

Gewenste Oplossing:

Opnieuw herzien en te laten slagen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nelis1992