Klacht: Gevallen door slechte bestrating

op 07 augustus 2017 over Eindhoven Airport in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging vanuit de luchthaven naar buiten lopen waar de taxi’s staan om zo naar huis te kunnen gaan, ik was rond 10 uur in de avond aangekomen (van de vlucht vanuit Londen), dus het was best wel donker. En doordat de bestrating niet goed is (met kuiltjes en oneven heden) en ook niet goed belicht is, ben ik door een kuiltje keihard gevallen waardoor de originele scherm van mij IPhone 6S plus helemaal is gebroken + ik heb me erg bezeerd op m’n knieën waardoor ik nu erg pijn heb in mijn knie bij het lopen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mij IPhone scherm gerepareerd kan worden. Mijn IPhone is geen eens twee jaar oud. Graag oneven heden in de straat afsluiten en straat beter belichten. Helaas kan ik niet alles toevoegen, ik heb ook foto's van mij knieën.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhoven Airport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhoven Airport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nada al Nahadi