Klacht: Gestalkt door ouders van nu!

op 30 juni 2017 over Ouders van Nu in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij 1 x aangemeld op een app. Nu wordt ik elke dag gebeld op de zelfde tijd 9 uur. Ze bellen mij gewoon wakker. Aantal keer aangegeven of ze me niet meer willen bellen er wordt dan opgehangen. Aangemeld bij bel me niet maar dat helpt niet. Wordt er hopeloos van.
Het is al vanaf 10 juni gaande.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij nooit meer bellen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ouders van Nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ouders van Nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.Urfali