Klacht: gerookte spekreepjes wederom niet goed

op 28 september 2017 over Zwagerman Vleeswaren in de categorie Slagerijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zijn normaal zeer tevreden over de produkten van Zwagerman maar het is mij nu al 2 keer overkomen dat het pakje gerookte spekreepjes bol gaat staan en zuur gaat ruiken ruim voordat het produkt is verlopen. Gisteren 26 sept 17 waren de spekjes weer bedorven terwijl het tot 24 okt 17 goed zou moeten zijn. De spekreepjes gaan banuit winkel bij thuiskomst meteen weer in de koeling dus ik snap niet hoe dit kan.

Gewenste Oplossing:

Als Zwagerman reageert op mijn klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwagerman Vleeswaren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwagerman Vleeswaren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BBouwmanJeukens