Klacht: Gele vlek in witte blouse

op 02 juli 2017 over Vanish in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn witte linnen blouse zat een kleine wijnvlek.
Ik heb de vlek ingesmeerd van vanish even in laten trekken maar toen ik de blouse in de wasmachine wilde stoppen zag ik dat de wijnvlek weliswaar weg was meer dat er een veel grotere gele vlek voor in de plaats van gekomen. Heb de blouse nu 2 x gewassen maar nog steeds een grote gele vlek. Wat nu te doen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik te horen cq te lezen krijg wat ik hier aan kan doen. Hoe krijg ik die gele vlek uit mijn witte blouse?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MCBS