Klacht: Gele broek na gebruik vanish vol met oranje vlekken

op 12 juni 2016 over Vanish in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik de gele broek gad gewassen met gewoon wasmiddel waren de vlekken er helaas nog niet uit. Omdat mijn eigen vanish op was heb ik wat vanish bij een vriendin gehaald. Kort laten weken met als resultaat alleen oranje vlekken op een gloednieuwe name-it broek, baal ontzettend!

Gewenste Oplossing:

Vergoeding voor broek en vermelding van verkleuring bij gebruik vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jereli