Klacht: Geld zonder toestemming afschrijven

op 01 december 2016 over Huurwoningen.nl in de categorie Websites - Woningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee maanden geleden heb ik op de website van huurwoningen.nl prive gegevens ingevuld Om gratis info te krijgen over woningen. Nu kom ik er achter dat er via een incasso waar ik GEEN toestemming voor gegeven heb, voor oktober en november €19,95 is afgeschreven. Ik heb dit via ING direct stop laten zetten maar vind dit geen stijl!

Gewenste Oplossing:

Als ik mn geld terug krijg en huurwoningen.nl stopt met deze malafide praktijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Huurwoningen.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Huurwoningen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Huurwoningen.nl

Heeft op 02 december 2016 om 15:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Regine,

Kun je het e-mailadres doorsturen waarmee je je geregistreerd hebt op Huurwoningen.nl? Via reginehilhorst@home.nl kan ik helaas geen account terug vinden. Op basis van het account kan ik je verder helpen.

Zonder accountgegevens kan ik je helaas ook niet verder helpen.

Ik hoor graag van je, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Ashley Zuijdendorp

Alle klachten die gemeld zijn door Regine Hilhorst