Klacht: Geld van retour na 4 weken niet ontvangen

op 07 juli 2016 over Spartoo in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 9 juni een pakket retour gestuurd aan Spartoo, en nog steeds mijn geld niet retour ontvangen. In eerste instantie moest ik er al achteraan omdat ze maar een deel van de bestelling wilden vergoeden. Daarna kreeg ik bevestiging en zou het geld binnen een paar dagen op mijn rekening staan. Ik heb het nog steeds niet ontvangen, vandaar dat ik meerdere keren gebeld en gemaild heb. Elke termijn die ze gesteld hebben is niet gehaald, en op de laatste mail reageren ze niet. Ook kan ik ze niet bellen omdat het telefoonnummer eruit ligt. Ik vind dit absurd! Het gaat om een bedrag van 24 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik de vergoeding binnen 2
Dagen op mijn rekening heb staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spartoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spartoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klantspartoo