Klacht: geld terugkrijgen

op 11 oktober 2016 over Ticketscript in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al sinds 1oktober op zoek waar ik mijn geld terug krijg van de organisatie van kick the bass want had 2vipkaartjes en ook nog eens een hotel geboekt maar krijg nergens respons van de organisatie wat ik niet normaal vind, nog nooit heb ik dit meegemaakt dat ieta afgelast word en dat je nergens je geld terug kan eisen…

NOOIT MEER IETS BIJ TICKETSCRIPT BOEKEN!!!

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld voor de tickets en hotel(waar ik dus niet ben verbleven) terug krijg en nog extra's voor het ongemak

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Ticketscript over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jacco vaessens