Klacht: Geld terug van de tickets naar Vietnam , Trip Id 5197559

Kankou82 op 30 oktober 2020 over Gate1.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 5 tickets in 10 augustus 2019 geboekt voor een reis 7 juli 2020 tot 22 juli 2020 naar Vietnam . Op 15 juni 2020 kreeg ik bericht dat de vlucht was geannuleerd. Ik heb aangeven mijn geld terug te willen. de vluchtmaatschappij KLM heeft 5 reisvouchers gegeven op 14 juni met Boekingscode LHPE74 en tot op heden niets meer gehoord . Mensen het geld terug moeten krijgen bij annulering vlucht.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld zo spoedig mogelijk terug want mensen het geld terug moeten krijgen bij annulering vlucht.
Volgens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat moet je binnen 7 dagen geld terug krijgen.
Dus wil ik graag dat het geld wordt teruggestort op mijn rekening ivm de geannuleerde vlucht naar Vietnam , Trip Id 5197559

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gate1.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gate1.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kankou82