Klacht: geld terug

op 28 november 2016 over Premier Waterbedden in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in 1998 kochten mijn ouders een waterbed met een lease contract in eerste instantie betaalden ze in termijnen af daarna is het bedrag in een keer afbetaald binnen de afgespoken betaal termijn nu is premier waterbedden falliet mn ouders hebben mij als garantie ontvanger 2 geregistreedt en ik wil dat nu betaalt krijgen

Gewenste Oplossing:

als het uitbetaald is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Premier Waterbedden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Premier Waterbedden nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sabrina gambier