Klacht: Geld nog steeds niet terug na retouren schoenen

op 08 juli 2016 over Spartoo in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

25 Juni heb ik schoenen retour gestuurd naar Spartoo. Deze waren 26 Juni in goede handen ontvangen en de terug betaling zou in werking gezet worden.

Geschiedenis van de retourzending
In behandeling : 25/06/2016
In afwachting van ontvangst : 25/06/2016
Pakket ontvangen, retour geaccepteerd : 26/06/2016
Terugbetaling : 26/06/2016
Afgehandeld : 26/06/2016

Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Via het vragenformulier krijg ik geen antwoord. Als je de klantenservice belt krijg je te horen dat deze gesloten is ?!? en via twitter reageren ze ook niet. Via facebook kwam ik erachter dat ze (al weken) een technisch probleem hebben met hun financiële software, maar waarom de klantenservice gesloten is blijft onduidelijk. Ik wil onderhand eens mijn 120 euro terug…

Gewenste Oplossing:

Einde van aankomende week (28) mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spartoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spartoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jennifer Jacobs