Klacht: Geld niet terug gekregen

op 09 september 2016 over Toemen Modelbouw in de categorie Modelbouw

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had meer dan 100 euro aan spullen bij toemen gekocht op de webshop. Vlak na dat ik besteld had, kwam ik er achter dat ik de verkeerde onderdelen had besteld. Direct had ik mijn bestelling geanuleerd, en vroeg voor mijn geld terug. Dat was op 20 augustus. Het is vandaag al 9 september en nog steed heb ik niks ontvangen. Ik stuur de laatste 2 weken bijna dagelijks e-mailen. Er wordt bijna niet op gereageerd, en als ze reageren, zeggen ze dat het niet hun schuld is maar dat het bij de administratie ligt. Dan vraag ik voor de e-mail of nummer van de administratie en dan weigeren ze.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg

Alle klachten die gemeld zijn door Raymon100