Klacht: Geld niet retour

op 11 september 2018 over Tuincentrum.nl in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is 2 x geld 250 euro afgeschreven van de creditcard i.p.v. 1keer. Dat is 1keer teveel. We zijn 2 maanden bezig om geld terug te krijgen. Ondanks toezeggingen en bevestiging per mail nog steeds niets. Leugen na leugen na leugen. Zeer onbetrouwbaar. Krijg geen leidinggevende te spreken.

Gewenste Oplossing:

Als dit beddrijf mijn 250euro overmaakt. Dan ben ik nog steeds niet tevreden maar heb ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tuincentrum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tuincentrum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gbuurman