Klacht: Geld kwijt in story mode

op 09 augustus 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de big score te hebben gedaan. Ben ik de missies van Franklin gaan doen om de ceo’s te doden. Ik begon met de missie van de 4 man van redwood sigarettes. Heb bij Trevor Michel en Franklin al het geld in de concurrent geinversteerd. Dat is in dit geval Debonaire. En na de missie alle aandelen pleiten dus ook mijn geld bij alle 3.
Is dit een fout ofzo? Weet iemand dit?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld weer terug heb. Heb net heel het spel uitgespeeld en nu ben ik alles kwijt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaap Sauer