Klacht: Geld kwijt door Traffic control

op 29 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had in juni via vakantieveilingen een waardebon gewonnen voor een 30 min ritje in een lamborghini. Dit heb ik cadeau gegeven aan mn vader(waar hij heel blij mee was). Hij had gelijk een afspraak gemaakt voor september. Helaas ging die niet door omdat de auto defect was (smoesje) daarna wilde hij in december weer een afspraak maken maar kon hij niet op de website komen.. Ik was er daarna achtergekomen via google dat het bedrijf falliet is gegaan. Ik ben nu blijkbaar 33 euro kwijt. Als student vind ik dit best wel veel en zou ik graag mijn geld terug willen.

Gewenste Oplossing:

geld terugkrijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rialda