Klacht: geen zondagnieuws

op 31 maart 2013 over ZondagNieuws in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

dat ik geen zondagsnieuws ontvangen heb en dat het iedere week als ik het eens krijg altijd of laat in de middag of in de avond is en ik heb het zondag nieuws ook al vaker op maandag en 2 keer op dinsdag pas gekregen spreek die bezorger eens aan en anders doe ik het als ik hem zie en vertel ik hem wat anders want het is al meer dan een half jaar zo !!!!

Gewenste Oplossing:

dat de krant zondag voor 12 uur in de bus ligt

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZondagNieuws

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZondagNieuws nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jeremy110