Klacht: Geen voorraad in de winkel

op 09 mei 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ga altijd op de maandag weekboodschappen doen bij de coop op rijkerswoerd maar de laatste tijd zijn veel schappen in de winkel leeg. Het maakt niet uit of ik smorgens of smiddags ga ik baal hier ontzettend van. Vandaag was het weer zo ver, de groente was niet bijgevuld wou witlof hebben maar helaas dat was er niet . Gesneden groente was ook leeg alleen er lag een schap met Italiaanse groente voorheen hadden jullie veel meer keus. Ik moet ook tegenwoordig op de datums letten vaak net tegen de datum aan of er overheen. Ik vind het een hele fijne winkel maar de laatste tijd steeds meer legen vakken ik baal hier ontzettend van hopelijk kunnen jullie hier iets mee. De rest van de week moet ik werken dus ik kan niet op een andere dag boodschappen doen

Gewenste Oplossing:

Graag volle vakken in de winkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debbykyra