Klacht: geen verse spullen

op 12 oktober 2016 over EmTe in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist boodschappen gedaan bij de emte in de Magistraatwijk. Hen kaiserbroodjes gekocht die duidelijk opgepimpt waren en voor dezelfde prijs werden verkocht. Verder zag ik veel salades die net aan de datum waren. De tartaatjes waren allemaal met 25% korting en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ga voortaan wel bij de lidl even verderop die wel verse producten heeft.

Gewenste Oplossing:

verse produkten en niet de klant bedonderen met oude broodjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EmTe

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EmTe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m kunnen