Klacht: Geen verrekening en telefonisch niet bereikbaar

op 20 juni 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man en ik deden gezamenlijk aangifte en vroegen om verrekening. Desondanks stortte de belastingdienst een bedrag onder mijn man zijn aangifte en moest ik een bedrag aan hen overmaken. Erg omslachtig. Toen ik verhaal wilde halen en meerdere malen de belastingdienst wilde bellen op 0800-0543 kreeg ik de melding dat alle medewerkers in gesprek waren en werd de verbinding verbroken. Tja als er op verkeerde vlakken aan werkverschaffing wordt gedaan, snap ik die onderbezetting wel…..

Gewenste Oplossing:

Als de belastingdienst voortaan doet wat ze toezeggen (verrekenen) en telefonisch bereikbaar zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela Koberstein