Klacht: Geen update pakket

op 01 september 2018 over USPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanuit Amerika verwacht ik een pakketje. Na 18 augustus heb ik geen update meer gekregen over de status van mijn bestelling. Ik heb nota bene nog betaald voor een levering waardoor ik het pakketje normaal gesproken nog voor 21 augustus zou moeten ontvangen. Het is al inmiddels september. Topservice zeg!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakketje zo spoedig mogelijk ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over USPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over USPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rahims