Klacht: Geen terugbetaling van bezorgkosten

op 26 juli 2016 over Afium Bouwmaterialen in de categorie Groothandels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 juni 2016 heb ik bij Afium laminaat bestel, maar toen de bezorger aan de deur was, bleek dat er misverstand was bij de bestelling, hij had namelijk maar de helft bij zich, bleek dat ik de m2 ingevuld had, terwijl ik dacht het aantal verpakkingen. Ik zou het geld terug krijgen, min de bezorgkosten, echter na 14 dagen had ik nog steeds niks terug, daarop stelde ik hun in gebreke en derhalve wilde ik ook de bezorgkosten nu terug. Ik had hun al 4 keer gebeld, zonder enig gehoor, email gestuurd, geen reactie. Uiteindelijk maar een aangetekende brief verstuurd, daarop heb ik wel mijn geld terug, maar de bezorgkosten weigeren ze terug te betalen. (90 euro)

Gewenste Oplossing:

Als ze mij alsnog de bezorgkosten terug betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Afium Bouwmaterialen in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door henk burgers