Klacht: Geen terugbetaling

op 16 mei 2020 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik had voor 6 april een vlucht bij Schipholtickets geboekt van Johannesburg naar Amsterdam, met een tussenstop op het vliegveld Rome. Nu is deze vlucht natuurlijk niet doorgegaan, maar ik kan Schipholtickets op geen enkele manier bereiken om mijn geld terug te krijgen. Ze hebben geen mailadres.

Boekingscode: N°15890471

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een volledige terugbetaling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SanneJK