Klacht: Geen shirt sponsors

op 06 oktober 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo , mijn klacht is dat ik in fifa 2016 en nu in 2017 bij veel clubs geen shirts sponsor er op staan en daar baal ik flink van. Teams als everton waar ik graag mee wil spelen maar gewoon voor de 2e keer op rij heeft die geen shirt sponsor bij mij erop staan terwijl ik jongens van op youtube gewoon alles klopt. En daar stoor ik me nu toch wel aan helaas..!! Ik heb er een foto bij gedaan dat is het bewijs

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het opgelost kan worden, daar bedoel ik mee of jullie een oplossing hebben misschien of dat ik een nieuw spel kan krijgen van jullie die het wel heeft.
Dan ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Qmd