Klacht: Geen retour bij aankoop

op 10 augustus 2016 over Sony Xperia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30 januari 2015 een camera gekocht bij Media markt in Amsterdam de verkoper gaf een folder waarin werd aangegeven dat recht had op 50.00 euro retour van Sony als ik de de gegevens naar Sony in Maastricht zou opsturen zo gedaan echter nimmer het bedrag ontvangen
na diverse mailtjes moest ik het nummer van de camera scannen en opsturen ook gedaan niets meer vernomen Sony in Maastricht reageert niet op mijn mailtjes leuk bedrijf!!!!

Gewenste Oplossing:

Als Sony alsnog de beloofde 50.00 euro overmaakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sony Xperia over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door nevero21