Klacht: Geen reparatie vanwege Waterschade??

op 17 juli 2012 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn half jaar oude mobiele telefoon heb ik ’s avonds gebruikt en daarna aan de oplader bevestigd. ’s Ochtend doet het apparaat niets meer. Heb het opgestuurd en krijg te horen dat er geen reparatie wordt gedaan omdat het apparaat met vocht/water in aanraking is geweest. Dit is absoluut niet het geval geweest. Op deze klachtensite lees ik dat dit vaker wordt gemeld om onder de reparatieplicht vandaan te komen. Dit valt me zwaar tegen. Op een mail hierover naar T-mobile wordt gemeld dat ik binnen 8 dagen een reactie zou krijgen, maar na 12 werkdagen heb ik nog niets gehoord. De zeer moeilijk bereikbare telefonische helpdesk kan mij ook geen oplossing bieden.

Gewenste Oplossing:

Alsnog een spoedige reparatie van het toestel(ik ben het nu al meer dan een maand kwijt)

Alle klachten die gemeld zijn door Ace56