Klacht: Geen reisplanner bij Columbus Magazine

op 15 juni 2016 over Abonnementenland in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik nam zes maanden geleden een abonnement op Columbus Magazine omdat je er dan een reisplanner bij kreeg. Begin februari mailde ik dat ik die nog niet gekregen had en toen kreeg ik antwoord dat die binnen de- weken na betaling geleverd zou worden. Ik mailde weken later en plaatste vorige maand iets op Twitter maar hoorde hier niks meer van. Die reisplanner was de enige reden dat ik dat abonnement nam dus ik wil ‘m echt. Blijkbaar ben ik verre van de enige met klachten over Abonnementenland

Gewenste Oplossing:

als ik die reisplanner eindelijk krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Abonnementenland

Bericht van Abonnementenland

9 maanden geleden - Geachte mevrouw Vanackere, De reisplanner zal u zo snel mogelijk worden toegezonden. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Abonnementenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Abonnementenland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door evava