Klacht: geen recht op aandraag bonus

op 25 juli 2017 over PEAK-IT in de categorie ICT

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Peak-it heeft met mij afgesproken dat ik een bonus zou krijgen door mensen bij hun aan te dragen. De persoon in kwestie is aangenomen, maar ik heb geen bonus gekregen, omdat de persoon nog niet door zijn proeftijd heen zou zijn. Echter is de persoon inmiddels door zijn proeftijd heen en is het verhaal nu dat ik niet in dienst zou zijn, waardoor ik geen recht op mijn aandraag bonus zou hebben.

Als ik dit van te voren geweten zou hebben, dan zou ik de persoon nooit hier hebben voorgesteld, maar dan zou ik voor een andere bedrijf gaan die veel meer geld geeft zonder daar in dienst te hoeven zijn.

Echter heeft de dame die deze persoon heeft aangenomen via mij wel haar bonus gekregen.

Gewenste Oplossing:

De afspraak was dat ik 500 netto zou krijgen voor het aanbrengen van nieuwe medewerkers. Ik wil krijgen waar ik recht op hebt.

Alle klachten die gemeld zijn door masterunix