Klacht: geen reactie op bezwaarschrift, telefonisch onbereikbaar en toch boete

op 11 september 2018 over Belastingdienst in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Werd zonder reactie op een brief uitgeschreven als ondernemer en kon dus geen aangifte doen BTW. Vervolgens gebeld en werd mijn BTW nummer weer actief. Alleen invullen over 4e kwartaal ging niet meer. Dus onterechte boete ad 1.500 euro. Bezwaarschrift met uitleg, geen reactie, nu aanmaning dat ik moet betalen. tientallen malen geprobeerd te bellen maar de wachtrij is te lang en wordt je onderbroken

Gewenste Oplossing:

Als ik een correctie krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door laurens.ver