Klacht: Geen reactie. Geld kwijt

op 15 juni 2016 over theorie-reserveren.nl in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eergisteren, 13-06, mijn motortheorie ingepland bij theorie-reserveren.nl waar ik dacht dat ik dit via het CBR deed.
Ik had geen idee van de prijs dus dacht dat het bedrag van 49.95 gewoon juist was.
Het examen ingepland voor 28-06, 1 dag voordat ik op vakantie ga. Op 14-06 bericht gekregen dat 28-06 niet meer mogelijk was, en 4 alternatieve data binnengekregen. Echter ben ik bij deze 4 data nog op vakantie. Gereageerd via e-mail, omdat ze alleen een 0900 nummer hebben waar niet op gereageerd wordt. Geen reacties mogelijk, op geen enkele manier.
Ik ben er ondertussen wel achter dat theorie-reserveren een ‘legale’ oplichtingssite is.

Gewenste Oplossing:

Restitutie volledige bedrag.
GEEN andere datum.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar theorie-reserveren.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Danny95@live.nl