Klacht: Geen reactie

op 11 mei 2020 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24 april zou ik vliegen naar Suriname. Ik heb de tickets geboekt via Schipholtickets en kan ze niet bereiken, telefonisch krijg ik steeds hetzelfde antwoord apparaat. Ik heb hun een persoonlijke mail gestuurd maar krijg steeds een algemene mail terug waarin staat dat ze zelf contact met je opnemen als je vlucht binnen 72 uur is maar nooit wat van ze gehoord en mijn geplande vakantie is al voorbij Ik weet dus helemaal niet of ik een voucher kan verwachten of mijn geld terug. Surinam airways stuurt mij terug naar schiphol tickets omdat daar het financiële gedeelte geregeld is. Ik word dus van het kastje naar de muur gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Als ik gebeld word door schipholtickets of een PERSOONLIJKE mail krijg met daarin de oplossing voor het financiële gedeelte

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilanga