Klacht: Geen reactie

op 19 september 2018 over Bos Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb meerdere malen contact proberen te zoeken met BOS incasso ik heb namelijk een dossier openstaan ik wil hiervoor een betalingsregeling treffen alleen, ik krijg geen reactie tegemoet ik wacht al paar dagen vol spanning op een reactie wat,ik natuurlijk nog niet heb gekregen ik ben bang dat de kosten hierdoor zullen oplopen en ik die mag gaan betalen. Ik vind het heel erg vervelend dat ik geen reactie krijg op mijn vraag ik wil graag een betalingsregeling treffen.

Gewenste Oplossing:

mijn betalingsregeling zo spoedig mogelijk geaccepteerd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bos Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bos Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Butterflyfly