Klacht: Geen reactie

op 26 augustus 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer al langer dan 3 weken contact op te nemen met afslankringen. Ik kreeg een rekening over een bestelling die ik niet heb gedaan en ook niet heb ontvanven. Tot 2 keer toe heb ik een conractformilier ingevuld op de site, ik krijg geen reactie. Ook heb ik een mail gestuurd waar ik gewn reactie op krijg. Telefonish heb ik denk ik wel 20 keer gebeld maar krijg steeds hetzelfde te horen, of ik ben de 1ste volgende of ik heb 2 wachtende voor me, ook nog na een half uur. Uiteraard worden de kosten hoger welke ik uiteraard niet ga betalen!

Gewenste Oplossing:

Als er nornaal voor dit probleem wordt gezorgd

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kellydegeus200@hotmail.com