Klacht: Geen producten ontvangen

op 28 december 2017 over opvoeren.nl in de categorie Internetshops - Motoronderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 16 december 2017 een bestelling geplaatst keurig afgerekend met IDeal kreeg gelijk mijn bevestiging en factuur gestuurd en tot daar nooit meer iets gekregen op mijn account staat bezig met verwerken tot heden als ik bel krijg telkens dat antwoord apparaat en mijniet email’s worden niet geantwoord vind dit heel vervelend daar ging je kerst cadeau bedankt opvoeren.nl

Gewenste Oplossing:

Ben ye vrezen als ik mijn geld terug krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over opvoeren.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over opvoeren.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Haybert Hooi