Klacht: Geen product , maar wel rekening betalen

op 30 juni 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bestelling gedaan en veel twijfels , achter af hun contacteren om toch niet het product te willen ontvangen. onbereikbaar krijg geen reactie terug bellen kosten maken door het wachten meer dan 25 minuten, en nog e-mailen geen reactie. Ik heb bewijs genoeg. 2 dagen later komt postbode met pakketje heb hem niet in ontvangst genomen. Maar krijg nu elke keer blink om rekening te betalen . Heb hun ook uitgelegd ik heb het product niet. Ik betaal Niks. En dan ga ik googelen Lees ik gewoon mensen met de zelfde probleem dat kan geen toeval zijn. Als hun mijn niet contacteren. Ga ik met deze situatie naar de politie aangiften doen want ik kan alles bewijzen. Ik ga Niks niemand betalen laten we het aan de rechter over !

Gewenste Oplossing:

Als Ze bereikbaar zijn , en niet een klant negeren

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saffatje