Klacht: geen post ontvangen

op 22 juli 2012 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 22.mei 2012 stuurde belastingdienst een heel belangrijke brief aan mij. Helaas heb ik deze brief nooit bezorgd gekregen.Donderdag 19.07.2012 stuurde belastngdienst deze brief opnieuw. Tot nu toe nog geen brief ontvangen.Wie ontvangt mijn persoonlijke brieven?
Eergisteren belde UPC,dat ik mijn rekening niet betaald heb.Nooit ontvangen,gelukkig zelf kunnen oplossen voordat stroom was stopgezet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn zeer belangrijke brief zo snel mogelijk bezord hebben.Nu weet ik niet wie mijn brieven ontvangt.Er werkt wel iemand in deze wijk voor Sannd, omdat ik wel brieven ontvang van mensen die niet hier wonen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door kolho024@planet.nl