Klacht: geen plaats in de oranje naussaulaan

op 09 oktober 2017 over Parkeren in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is voor mij een grote ergernis dat ik mijn autootje niet meer kan parkeren in eigen woonstraat. Parkeerplaatsen worden ingenomen dooreen invasie aan studenten en de eeuwige verbouwingen en veel bewoners die over 2 of 3 auto’s beschikken.
Ik begrijp niet dat hier niet wordt ingegrepen. Een aantal jaren geleden zou hier ook verandering in komen, echter kwam het bezwaar van de de jonge nieuwe bewoners met meerdere auto’s. Het is toch van de zotte dat wij oudere (leeftijd) bewoners onze auto niet meer kunnen parkeren.Wij moeten ons ook zeker hier in weer aanpassen.

Gewenste Oplossing:

Dat er ook in het andere deel van de Oranje Nassaulaan parkeervergunningen gaan komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parkeren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parkeren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Annelies Engels