Klacht: geen oplossing

op 21 juli 2017 over Wildlands in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tijdens mijn ontzettend leuke dag in wildlands vandaag 21 juli 2017 brak mijn slipper af doordat er een kindje op ging staan. wij waren op dat moment het park al in en stonden in de rij voor de “jeepsafari”. Wij zijn alle winkeltjes in het park ingegaan om te kijken naar een oplossing. Na wat vragen kwam het personeel met plakband.
Het is vervelend dat je NERGENS in wild lands slippers of iets in die trant kunt kopen. Zoveel 100 bezoekers per dag, met verschillende schoenen of slippers en geen mogelijkheid tot aanschaf. Helaas voor mij was dit redelijk aan t begin van de dag en jeb k de gehele dag met een kapotte slipper moeten lopen. gelukkig goor mij was er seconde lijn anders was me dag echt niet prettig.

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat zo een groot park op zn minst een alternatief moet aanbieden in zulke gevallen. Wildland sticker op 15 euro rijker.
Ik vond het een vervelende ervaring en hopp dot nooit meer mee te hoeven makwn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wildlands over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Vtjeee