Klacht: GEEN NIEUWE KNOKKER

op 21 maart 2020 over Supercell in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik speel Brawl stars en Brawl stars is een heel leuk spel alleen heb ik echt totaal geen geluk, ik open 10 knokdozen en krijg ik niks oké maakt niet uit, maar dan open ik 10 megadozen wéér niks gekregen en daarna 8 grote dozen en nog steeds niks gekregen en ik heb maar 21 knokkers, ik wacht al 3 maanden op een nieuwe KNOKKER kom op supercell!!

Gewenste Oplossing:

als ik éindelijk een nieuwe knokker krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Supercell

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Supercell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Armin1611