Klacht: Geen melding van kiala ontvangen

op 31 juli 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf 19/07/2017 wacht ik een pakket al binnen meer dan 4 werk dagen, paketje is opgestuurd op 20 juli 2017 door Eric van der Molenen het paketje niet ontvangen, vandag all 31/07/2017 na 15-10 uur heb ik nog geen berigt van Kiala gekreigen ? Waar toch mijn het pakje is gebljiven ? Nog niet bezorgd op Kiala punt, ferwerd trec trace nummer is 00293Y5

Gewenste Oplossing:

Ik ben van Kiala niet tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wlad