Klacht: Geen levering Veronicablad week 27

op 06 juli 2019 over Veronica Magazine in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag vóór 18.00 uur moet deze bezorgd zijn. NIET dus. Woensdag de klantenservice gebeld. Zou worden nagestuurd; NIET dus. Op vrijdag (gisteren) weer gebeld. Zou weer worden nagestuurd. Het is nu zaterdag en weer NIETS ontvangen. Geen gids. Als het zo doorgaat, zeg ik op. Ik heb dit nog niet eerder zo meegemaakt!!

Gewenste Oplossing:

Overal posten op sociale media

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veronica Magazine

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veronica Magazine nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thecla56