Klacht: Geen levering, geen enkele contactmogelijkheid

op 07 augustus 2017 over Voordeeldrogisterij.nl in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestelde een aantal flessen shampoo. Het geldbedrag ging onmiddellijk van mijn bankrekening. 6 dagen later nog geen levering. Het telefoonnummer vermeld op de website blijkt niet aangesloten te zijn. Via mail krijgt men enkel een automatisch antwoord terug (telkens opnieuw). Het e-mail adres blijkt niet aangesloten te zijn. Ik heb via ‘Inlichtingen’ het telefoonnr. van dit bedrijf nagevraagd en op dit tel. nr. gebeld: er werd niet opgenomen. Dit zijn ongeoorloofde praktijken.

Gewenste Oplossing:

Dit bedrijf moet zo snel mogelijk te contacteren zijn. De bestelling is nog steeds niet toegekomen, dus daarover wil ik informatie en kunnen communiceren. Ik wil deze bestelling nl. ook omruilen voor een iets ander type van het produkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Voordeeldrogisterij.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door GEENLEVERINGWELBETAALD